Sähköposti

Jokaisella Tulilla-kotisivupalvelimen lisenssillä on käytössään 5 sähköpostiosoitetta, joita voidaan käyttää myös webmailin kautta. Webmail-palvelun avulla voit pelkällä selaimella lukea sähköpostisi ajasta ja paikasta riippumatta. Jos tarvitset enemmän kuin viisi sähköpostiosoitetta, niin voit tilata niitä sivujen ylläpidosta löytyvän "Lisenssin hallinnan" kautta tai
ota yhteyttä tuki( ät )tulilla.fi.

Webmail
Sähköposti on käytettävissä selainohjelmalla internetin kautta:
http://webmail.tulilla.fi/

Käyttäjätunnus:
Sähköpostiosoitteesi
   
Salasana:
Lisenssinhallinnassa määritelty sähköpostin salasana

Sähköpostiohjelmat
Voit asentaa sähköpostitilin myös paikalliseen sähköpostiohjelmaasi POP3- tai IMAP-protokollalla (esim. Outlookiin ja/tai matkapuhelimeen). POP3-protokolla noutaa ja siirtää sähköpostisi paikalliseen sähköpostiohjelmaasi. IMAP-protokolla noutaa ja kopioi sähköpostisi paikalliseen sähköpostiohjelmaasi (jättää kopion palvelimelle).

Saapuvan postin palvelin:
smtp.tulilla.fi
   
Lähtevän postin palvelin:
Internetyhteyden palveluntarjoajan palvelin, yleensä smtp.<isp>.fi (esim. smtp.kolumbus.fi, jos internetyhteytesi on Elisalta).
   
Käyttäjätunnus:
Sähköpostiosoitteesi
   
Salasana:
Lisenssinhallinnassa määritelty sähköpostin salasana

Monialapalvelu Ikonen, Joukontie 23, 01400 Vantaa | puh. 040 538 3240, tuki@tulilla.fi | www.tulilla.fi
©2019 Tulilla-kotisivut, Monialapalvelu Ikonen, Y-tunnus 2546999-9 | markkinoinnin suunnittelutoimisto - Vantaa, kotisivujen suunnittelu, markkinoinnin suunnittelu, visuaalinen suunnittelu, kirjoittava suunnittelu, projektikoordinointi, valokuvaus, Tulilla-kotisivut - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)