Hakukone
Sivujen sisäisellä hakukoneella voit hakea hakusanoilla tietoa sivuilta.

Sivukartta
Lisäsovelluksella saat sivujen rakenteen näkymään luettelona yhdellä sivulla. Tämä helpottaa sivuston tarkastelua kokonaisuutena ja on kätevä sovellus laajoissa sivustoissa.

Uutiset etusivulle (keskelle)
Ominaisuudella voidaan tiedottaa yrityksen tai yhdistyksen ajankohtaista asioista etusivun keskiosassa. Uutiset voidaan myös arkistoida automaattisesti erillisille arkistosivuille.

Ajankohtaispalsta etusivulle (oikealle)
Lisäsovelluksella voidaan tiedottaa ajankohtaisista asioista. Ajankohtaiset uutiset esitetään oikealla sijaitsevassa palkissa listattuna, näyttämällä ajankohtaisen uutisen otsikko. Ajankohtaiset voidaan myös arkistoida automaattisesti erillisille arkistosivuille.

Postituslista
Postituslistan avulla tiedotat sähköpostilla halutuille kohderyhmille. Käyttäjä voi rekisteröityä itse postituslistalle, ja hän voi myös poistua postituslistalta: postituslistojen ylläpito on automaattista. Ylläpitäjä voi myös hallinnoida postituslistoja helposti. Käteva yrityksille ja yhteisöille, jotka tiedottavat eri kohderyhmille erilaisia viestejä säännöllisesti esim. viikko- ja kuukausitiedotteet.

Kalenteri
Kalenterin avulla tiedotat tapahtumat heti, kun olet
ne luonut. Tapahtuma voi olla julkinen tai luottamuksellinen, ja näkymiä voidaan hallita henkilöiden ja paikkojen mukaan. Käteva yrityksille ja yhteisöille, joilla tapahtumia on paljon ja niiden tiedottaminen halutaan hoitaa keskitetysti, esim. koulutusyhtiöt, urheiluseurat, jne.

Blogi
Blogi toimii ns. Sähköisenä päiväkirjana, jota käyttäjät voivat lukea.

Vieraskirja

Vieraskirjaan sivuilla kävijät voivat jättää terveisiään, ehdotuksia tms. Ylläpitopuolelta voit vastata viesteihin sekä poistaa viestejä.

Kävijätilastointi
Kävijätilaston avulla voit seurata omien kotisivujesi kävijämääriä. Näet selkeinä esityksinä päivittäiset ja kuukausittaiset kävijämäärät sekä sivulataukset. Näet myös miltä sivuilta omille sivuillenne on siirrytty ja millä hakusanoilla sivunne on löydetty hakukoneista.
 
Mainosbannerin hallinta
Mainokset-lisäsovelluksella pystyt lisäämään mainoksia sivun oikean laidan uutispalkkiin. Mainosbannereiden ”klikkauksia” voidaan seurata ylläpidon kautta. Mainosryhmiä on kuusi, ja kussakin ryhmässä voi olla rajoittamaton määrä vuorottelevia mainoksia.

Pikakysely etusivulle
Kyselyt-lisäsovelluksen avulla voit luoda WWW-sivuille kyselyitä joihin sivuilla vierailijat voivat vastata. Kysymysten tulokset voidaan kätevästi esittää graafisessa muodossa.

Keskustelufoorumi
Keskustelufoorumissa voidaan käydä keskustelua. Foorumiin voi lisätä uusia keskustelunaloituksia, vastata viesteihin. Keskustelufoorumi on hyvä ja vaivaton sähköisen kommunikoinnin väline. Keskustelufoorumiin on saatavilla myös käyttäjien pakollinen rekisteröityminen.

Kuvagalleria

Kuvagallerian avulla voit laittaa sivustollesi kuvia, ja järjestää niitä kategorioittain albumeihin. Lisäominaisuus pienentää kuvat automaattisesti sopivan kokoisiksi.

Verkkokauppa
Verkkokauppa on helppokäyttöinen sekä monipuolinen verkkokauppaohjelma. Se sopii erinomaisesti yrityksille tai yhteisöille, jotka saavat päivittäin useita kymmeniä tilauksia.

Monialapalvelu Ikonen, Joukontie 23, 01400 Vantaa | puh. 040 538 3240, tuki@tulilla.fi | www.tulilla.fi
©2020 Tulilla-kotisivut, Monialapalvelu Ikonen, Y-tunnus 2546999-9 | markkinoinnin suunnittelutoimisto - Vantaa, kotisivujen suunnittelu, markkinoinnin suunnittelu, visuaalinen suunnittelu, kirjoittava suunnittelu, projektikoordinointi, valokuvaus, Tulilla-kotisivut - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)